سیستم هدایت سایت خود را آسان کنید

در صورتی که سیستم هدایت سایت شما آسان باشد، کاربر می تواند به راحتی در وب سایت شما گشت و گذار کند. همچنین این سیستم به موتور های جستجو کمک می کند، تا بدانند چه بخشی از نظر مدیر سایت مهم تر است. گوگل همواره می خواهد بداند که آن صفحه چه نقشی در کل سایت دارد.
تمام سایت ها، دارای صفحه اصلی یا روت هستند.که معمولا پر بازدید کننده ترین صفحه سایت است و در حقیقت صفحه شروع هدایت کاربران به صفحات دیگر است. شاید سایت شما شامل صفحات دیگر مهمی هم هست، پس بنابراین باید کاری کنید تا کاربران از صفحه اصلی به راحتی به صفحه دلخواه بروند.
# آیا سایت تجاری شما شامل صد ها محصول است؟
# آیا از شاخه بندی برای دسترسی سریع کاربر استفاده کرده اید؟

نقشه سایت، یک صفحه ساده در سایت شماست، که ساختار سایت شما را که معمولا شامل بخش های مهم سایت است را به کاربر نمایش می دهد، در زمانی که کاربر مشکلی در رابطه با پیدا کردن صفحه مورد نظر خود داشته باشد. کاربر ممکن است از این صفحه کمک بگیرد.
برای این کار یک فایل XML ایجاد کنید، و آن را به بخش Google webmaster Tools اضافه کنید. این کار باعث می شود که گوگل به راحتی صفحات شما را پیدا کند. برای ساخت این نوع نقشه سایت می توانید از سایت های رایگان استفاده کنید.

 

شیوه های خوب برای سیستم هدایت سایت

۱. به صورت خیلی عادی و مرتب بسازید – برای کاربر این مورد که به راحتی از طریق نقشه سایت صفحات شما را پیدا کنند را آسان کنید.
اجتناب کنید از:
– ایجاد سیستم هدایت پیچیده، برای مثال لیک دادن از هر صفحه به تمامی صفحات سایت.
– کاربر تعداد کلیک های زیادی را انجام داده تا به  صفحه مورد نظر خود برسد.
۲. از نقشه سایت نوشتاری استفاده کنید – تمامی سیستم هدایت را توسط، نوشته ها انجام دهید . این به ربات های موتور های جستجو کمک بسیار زیادی در زمینه پیدا کردن صفحات سایت شما می کند. برای این کار از نقشه های سایت جاوا اسکریپت و فلش استفاده نکنید.
اجتناب کنید از:
– داشتن سیستم هدایت کاربر بر اساس منو های Drop-Down ، تصاویر و تصاویر متحرک (ممکن است بعضی از موتور های جستجو نتوانند از این سیستم ها پشتیبانی کنند)
۳.استفاده از سیستم هدایت Breadcrumb – این سیستم که در یک خط مسیر صفحه فعلی کاربر را به او نمایش میدهد. و به آسانی کاربران می توانند به صفحه قبلی خود  یا حتی صفحه اصلی باز گردند.

۴. صفحه HTML نقشه سایت را در سایت خود قرار داده، و از فایل XML  استفاده کنید. – یک نقشه سایت بیانگر صفحات سایت یا بخشی از صفحات مهم سایت هستند. ممکن است شما صدها و یا هزاران صفحه مفید داشته باشید. با استفاده از فایل XML می توانید صفحات خود را در اختیار موتور های جستجو قرار دهید.
اجتناب کنید از:
– لینک های نقشه سایت که تاریخ شان گذشته باشد یا لینک ها از بین رفته باشند.
– نقشه سایتی که به صورت ساده فقط صفحات را بدون شاخه بندی لیست کرده باشد.
۴. دقت کنید، در زمانی که کاربر بخشی از آدرس را حذف می کند چه اتفاقی می افتد؟ – بعضی از کاربران ممکن است بخشی از آدرس سایت را حذف کنند و نتیجه را مشاهده کنند. برای مثال ممکن است کاربر مانند زیر عمل کند.
http://www.rayanlearn.com/news/144-up-animation
http://www.rayanlearn.com/news/
در حقیقت اگر کاربر این کار را انجام دهد باید صفحه اخبار به او نمایش داده شود. آیا سایت شما برای این شرایط آمادگی دارد؟ آیا در صورتی که صفحه مورد نظر موجود نبود خطای ۴۰۴ را نمایش می دهد؟
۵. داشتن صفحات ۴۰۴ – در زمانی که کاربر یا موتور جستجو به سایت شما مراجعه می کند و آن صفحه موجود نیست می توانید با استفاده از صفحات ۴۰۴ این موضوع را به آن ها بگوئید. این صفحه ۴۰۴ شما باید دارای لینک صفحه اصلی سایت باشد تا کاربر را به آن هدایت کند. برای این که بدانید ربات های گوگل با چه آدرس هائی مشکل دارند می توانید از Google webmaster tools استفاده کنید.
اجتناب کنید از:
– اجازه دهید تا ربات های گوگل صفحات ۴۰۴ شما را مشاهده کنند.(مطمئن شوید که سایت شما به طور اتوماتیک کد ۴۰۴ را در اختیار ربات ها قرار می دهد).
– ایجاد پیغام ها مبهم مانند “یافت نشد” ، “۴۰۴” .
– طراحی قالب آن مانند بقیه صفحات شما باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.