چگونه از اسپم شدن ایمیل‌ها جلوگیری کنیم؟

آیا تا به حال کسی به شما گفته است که ایمیلتان را دریافت نکرده است؟ آیا ایمیلی را که انتظارش را دشتید در شاخه اسپم خودتان دیدید؟ چرا این اتفاق می‌افتد؟ چگونه می‌توانیم این مشکل را برطرف کنیم؟

متأسفانه راهی برای رفع این مشکل نیست، ولی با دانستن این ۲ مفهوم می‌توانید شانس ارسال ایمیل به اینباکس خودتان را افزایش دهید.
نرم افزارهای تشخیص اسپم چگونه فکر می‌کنند و چگونه کار می‌کنند.

 

اسپم چیست؟
۱- اسپم یعنی ایمیل ناخواسته.
۲- اسپم بخشی از کاربران را برای ارسال مستقیم هدف قرار می‌دهد.
۳- لیست ایمیل‌های اسپم به روش‌هایی اسکن کردن وب، ربودن اطلاعات سایت‌های اینترنتی و یا جستجوی اینترنت برای یافتن آدرس است.

نرم افزار های تشخیص اسپم چگونه کار می‌کنند؟
نرم افزار های تشخیص اسپم حاوی یک لیست بزرگ از اطلاعات است که تصمیم گیرنده این است که ایمیل باید در شاخه اسپم قرار گیرد. البته در هر زمان قوانین آن‌ها تغییر می‌کند. برای مثال این فیلتر کننده ها به برخی کلمات حساس هستند. که اگر از این کلمات در ایمیل خودتان استفاده نمایید حتماً در امتیاز اسپم شما تأثیر خواهد گذاشت. و اگر این امتیاز از حدی بیشتر باشید حتماً ایمیل شما به شاخه اسپم خواهد رفت. به علاوه هر سرور دارای امتیاز دهی‌های متفاوتی در زمینه اسپم یا هرزنامه هستند.

چگونه ایمیل‌های ما توسط این فیلتر ها اسپم نشود؟
بیشتر فیلترهای اسپم ایمیل به شما امتیاز منفی می‌دهند:
۱- از لغاتی مانند اینجا را کلیک کنید  این تنها شانس زندگی شماست هرگز در ایمیل‌های خودتان استفاده نکنید.
۲- اگر از لغات انگلیسی استفاده می‌کنید سعی کنید کلمات را با حروف کوچک بنویسید. معمولاً برای جلب توجه کاربر کلمه ای را با حروف بزرگ می‌نویسند با انجام این کار شما ریسک اسپم شدن ایمیل خودتان را افزایش می‌دهید.
۳- از فونت‌های روشن قرمز و سبز استفاده نکنید. تجربه نشان داده که استفاده از این رنگ‌های امتیاز منفی برای شما دارد.
۴- سعی کنید از ایمیل متن به جای فرمت HTML استفاده نمایید. اگر از فرمت HTML استفاده می‌کنید. سعی کنید کمتر از کدهای HTML استفاده کنید بیشتر سعی کنید متن شما بیشتر از کد ها باشد.
۵- از تصاویر زیاد در ایمیل خودتان استفاده نکنید. و سعی کنید تصاویر را ضمیمه نامه خودتان نکنید. این کار باعث می‌شود که حجم نامه های شما زیاد شود و کاربرانی که با موبایل کار می‌کنند.  ناراضی شوند و ترجیح دهند نامه های شما را در شاخه اسپم دریافت کنند.
۶- امکان لغو عضویت را در ایمیل‌های خودتان قرار دهید. اگر فردی نمی‌خواهد از سوی شما ایمیلی دریافت کند. اجباری در کار نیست. مطمئن باشید با ادامه این کار آن فرد از شما خرید نخواهد کرد.
۷- وقتی کاربر درخواست لغو عضویت می‌کند باید تا نهایتاً ۱۰ روز این کار انجام شود.
۸- حتماً آدرس فیزیکی شرکت خودتان را در پایین نامه خودتان قرار دهید. این اطلاعات باید به صورت انگلیسی در پایین تمامی ایمیل‌های به همراه شماره تلفن باشد.
۹- اگر به تعداد زیادی از ایمیل‌های در یک  زمان ارسال دارید بعید نیست که بخشی از آن‌ها به شاخه اسپم برود برای  رفع این مشکل سعی کنید در هر دقیقه فقط ۳ ایمیل ارسال شود.
۱۰ – از واژه امتحان یا تست در عنوان نامه خودتان استفاده نکنید.

هیچ کس دوست ندارد ایمیل‌های ناخواسته را در اینباکس ایمیل خود دریافت کند. نکته مهم این است که شما می‌خواهید پیام بازاریابی خودتان را به مخاطبین خود ارسال کنید. بنابراین در هر زمان که می‌خواهید ایمیل خودتان را ارسال کنید کافی ست قبل از آن از مفید بودن آن ایمیل برای مخاطب خودتان مطمئن شوید. در غیر این صورت کاربر یا خود را از لیست شما حذف می‌کند و یا این که از این به بعد نامه های خودتان را به شاخه جانک مخاطب ارسال خواهید کرد.

علی نورهانی

منبع: مدیرسایت

6 نظرات
  1. afish می گوید

    تنکس به خاطر مطلبتون

  2. محسن می گوید

    با سلام. چجور لینک عدم عضویت در ایمیل درست کنیم.منظورم بعد متن رو نوشتین لینکش کنیم به کجا یا نیاز نیسن

    1. علی نورهانی می گوید

      سلام
      این امکان در میلر لایت قرار دارد و به آسانی می توانید در ایمیل های خودتان قرار دهید.

  3. پرتو صنعت می گوید

    ممنون خیلی عالی بود

  4. babak می گوید

    با سلام
    مطالب مفید بود استفاده کردیم
    با تشکر

  5. مهدی می گوید

    دوست گرامی من لیست ایمیلی خریدم و هر بار که بر روی میل چیمپ یا حتی میلر لایت قرار میدهم سریعا میل من بلاک می شود و حتی نمی توانم آن را از بلاک خارج کنم یا لیست ایمیل ها را پاک کنم. درمانده شدم نمی دانم با کدام سرویس ایمیل مارکتینگ انجام دهم که بتوانم ایمیل های تبلیغاتی ام را ارسال کنم. لطفا من را راهنمایی کنین. ممنون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.